Histori Suksesi

ernest1

Erin Xhaja

Erin Xhaja (M2022)  Heinrich-Heine-Universität DüsseldorfGjermani Dedikim lamtumire shkollës sime Të flasësh e aq më tepër të shkruash për një person

Lexo më shumë »
ernest1

Arlind Kamberi

Arlind Kamberi (M2022) Charité – Universitätsmedizin BerlinGjermani Dedikim Koliqit Askush nuk mund ta mendojë sesi kalojnë tre vite me shpejtësinë

Lexo më shumë »
ernest1

Kejdi Lame

Kejdi Lame (M2017) Universiteti Ekonomik, Vienë / AustriLigjet e Biznesit Në Koliq kalita vullnetin, pata mundësinë të kem stafin pedagogjik

Lexo më shumë »
ernest1

Enxhi Vocaj

Enxhi Vocaj (M2021) Eksperienca të tilla që vetëm Shkolla “Ernest Koliqi” mundëson janë jo vetëm të rralla por dhe të

Lexo më shumë »
ernest1

Emida Qafa

Emida Qafa (M2021) Rrugëtimi te Ernest Koliqi ravijëzohet në trajtën e një sfide, çelësi i zgjidhjes, së të cilës strehohet

Lexo më shumë »
ernest1

Anisa Muça

Universiteti i Maastricht
Fakulteti i Psikologjisë dhe i Neuroshkencës, Hollandë

Universiteti i New York-ut, Sh.B.A
Universiteti i New York-ut, Shangai

Lexo më shumë »