Kejdi Lame

Kejdi Lame (M2017)

Universiteti Ekonomik, Vienë / Austri
Ligjet e Biznesit

Në Koliq kalita vullnetin, pata mundësinë të kem stafin pedagogjik më profesionist dhe drejtuesit e shkollës më të arrirë. Mësova se Koliqi ishte çelësi drejt një të ardhmeje të sigurtë dhe të suksesshme. Jam e bindur që shkolla Ernest Koliqi ka patur një ndikim shumë të madh në personin që unë jam sot dhe në rezultatet shumë te mira që unë kam arritur ne Vienë.