Histori Suksesi

ernest1

Ejsi Berisha

Master 2 OMERR – Opérations de marché et régulation des risques | École supérieure de la banque (CFPB) |
Master 1 MBFA – Monnaie, Banque, Finance, Assurance / Paris 1 Panthéon – Sorbonne

Gjithmonë…, gjithmonë u rikthehem me shumë nostalgji kujtimeve që mbart nga gjimnazi. Kujtoj me mall orët e letersisë…

Lexo më shumë »
ernest1

Anjeza Hajdari

Anjeza Hajdari Fakulteti Ekonomik, Universiteti i Tiranës. Filozofia e një shkolle ndryshe nga të tjerat ishte ajo çka fillimisht më

Lexo më shumë »
ernest1

Klea Hysko

Eurasia Institute Berlin
Nuk përgatitemi për të dështuar. Dështojmë të përgatitemi. Definitivisht një ndër mësimet më me vlerë që më ka mësuar Koliqi.

Lexo më shumë »
ernest1

Patricia Cani

Université Paris Sud
“Ernest Koliqi” më mësoi të jem e motivuar, sistematike dhe produktive nën presionin e vazhdueshëm me qëllimin e vetëm: ekselencën.

Lexo më shumë »