Anjeza Hajdari

Anjeza Hajdari
Fakulteti Ekonomik, Universiteti i Tiranës.

Filozofia e një shkolle ndryshe nga të tjerat ishte ajo çka fillimisht më tërhoqi të zgjidhja Ernest Koliqin. Sot, çdo çast i kaluar në universitet më kujton një mësim të vlefshëm që kam marr në gjimnaz. Nëse më duhet të shkruaj një ese e cila përfshin referenca, citime, të zgjidh derivate, integrale, të punoj me programe kompjuterike apo të prezantoj punën time përpara një audience hedh hapa të sigurt duke qënë se kam marr baza të forta. Mësimet e një stafi të përzgjedhur i cili na shoqëroi përgjatë tre viteve do të mbeten përjetë pjesë e imja. Sigurisht jo vetëm ato akademike pasi jashtë dyerve të klasës mësuam mbi të gjitha të jemi qytetarë të përgjegjshëm, mësuam të menduarin kritik, të punuarit fort e të besimit në vetëvete. I jam mirënjohëse kësaj shkolle për të gjithë formimin tim të përgjithshëm dhe ndihem krenare që kam qënë pjesë e saj.