Enxhi Vocaj

Enxhi Vocaj (M2021)

Eksperienca të tilla që vetëm Shkolla “Ernest Koliqi” mundëson janë jo vetëm të rralla por dhe të paharrueshme. Me përfundimin e këtij labirinti 3 vjeçar, jemi rritur dhe formësuar jo vetëm si ndër maturantët më të mirë, por si kalimtarë të urës delikate të jetës, të përgatitur për gjithçka.