Shkolla Ernest Koliqi përfaqësohet me dy “Medalje të arta”

Në ceremoninë së dhënies së Medaljes së Artë për maturantët ekselent, dy çmime shkojnë për ish-maturantët e shkollës Ernest Koliqi: Irisa Sevdari dhe Emida Qafa.