Nxënësit tanë fitues në Konkursin Ndërkombëtar të Anglishtes HIPPO

Nxënësit tanë fitues në Konkursin Ndërkombëtar të Anglishtes HIPPO mes pjesëmarrësve nga Spanja, Greqia, Turqia, Gjeorgjia, Armenia, Qipro, etj.
Irisa Sevdari (kryesuese me pikë të plota), Albi Tusha, Era Prençe dhe Detjona Rodha.