Filluan regjistrimet për vitin shkollor 2023-2024

Regjistrimet për klasat V-IX

Konkursi për pranimin në klasat V-IX do të kryhet në datë 8 prill 2023, ora 9:00. Për t’u regjistruar në konkurs plotësoni fomularin për regjistrimet, që gjendet në këtë faqe.

Nxënësit që janë aktualisht në klasë të IX duhet të aplikojnë në formularin  për konkursin e bursave dhe që shërben për regjistrimin në gjimnaz.

Për informacione të tjera mbi regjistrimin dhe tarifat lexoni në seksionin Regjistrimi dhe tarifat.

Regjistrimet për gjimnazin

Konkursi i pranimit dhe i bursave për gjimnazin (klasat X) do të kryhet me datë 1 prill 2023. Për t’u regjistruar në konkurs klikoni këtu.

Për regjistrimin në klasat XI dhe XII, ju lutemi të na kontaktoni.

Për informacione të tjera mbi regjistrimin dhe tarifat lexoni në seksionin Regjistrimi dhe tarifat.

Formulari i aplikimit

për Regjistrimet për vitin 2023 - 2024

klasat V - IX

Të dhënat e marra nga ky formular do të përdoren vetëm për efekt regjistrimi dhe organizimi të provimit  të pranimit dhe intervistës on-line në Shkollën “ERNEST KOLIQI”.
Formulari duhet të plotësohet vetëm nga prindi!

Një email konfirmimi do t’ju vijë në adresën tuaj të emailit. Ju lutemi kontrolloni dosjen Spam (Junk, Bulk), pasi mund të ndodhë që mesazhi i konfirmimit të përfundojë aty.  Për çdo pyetje që mund të keni ju lutem na kontaktoni.

Nqs nuk ngarkohet formulari: kliko këtu!