Konkursi i bursave për IGCSE – viti i dytë, 2023-2024 – “Ernest Koliqi” International School

Shkolla organizon konkursin e  bursave dhe pranimit për nxënësit që nisin vitin e dytë IGCSE në shtator 2023.

Konkursi do të zhvillohet në datën 1 prill 2023, ora 09:00. Nxënësit testohen në lëndët shkencore të programit IGCSE dhe nga gjuhë-letërsia.

SUKSESE!

Plotësoni formularin për tu regjistruar në konkursin e bursave IGCSE - viti i dytë

Plotësimi i formularit na ndihmon të njohim numrin e konkuruesve dhe të bëjmë një organizimi sa më të mirë të konkursit.

Një email konfirmimi do t’ju vijë në adresën tuaj të emailit. Ju lutemi kontrolloni dosjen Spam (Junk, Bulk), pasi mund të ndodhë që mesazhi i konfirmimit të përfundojë aty.  Për çdo pyetje që mund të keni ju lutem na kontaktoni.

Nqs nuk ngarkohet formulari: kliko këtu!