Apliko për bursë! – Konkursi i bursave për klasën e X, 2020-2021 – Shkolla “Ernest Koliqi”

Shkolla organizon konkursin e përvitshëm të bursave për nxënësit që nisin klasën X në shtator 2020.

Konkursi do të ketë 2 faza:

Në fazën e parë (4 prill 2020 në orën 09.00), nxënësit testohen në lëndët e matematikës, gjuhë-letërsisë, kimisë, fizikës, biologjisë e logjikës. Ky test do të ketë 85% të vlerësimit të përgjithshëm dhe do të përcaktojë 40 fituesit e bursave.

Në fazën e dytë (10 dhe 11 prill 2020 nga ora 11.00 deri në 15.00), fituesit e fazës së parë do të realizojnë një intervistë individuale e cila do të ketë 15% të vlerësimit të përgjithshëm.

Pas përfundimit të fazës së dytë, nxënësit do të njoftohen për nivelin e bursës që kanë fituar (nga 30% deri në 100%).

SUKSESE!

Plotësoni formularin për tu regjistruar në konkursin e bursave

Plotësimi i formularit na ndihmon të njohim numrin e konkuruesve dhe të bëjmë një organizimi sa më të mirë të konkursit.

Një email konfirmimi do t’ju vijë në adresën tuaj të emailit. Ju lutemi kontrolloni dosjen Spam (Junk, Bulk), pasi mund të ndodhë që mesazhi i konfirmimit të përfundojë aty.  Për çdo pyetje që mund të keni ju lutem na kontaktoni.


ShoqëroreShkencore