Mirësevini | 9-vjeçare | Gjimnazi | Kontakt
Shkolla 12 vjeçare franko-shqiptare
"ERNEST KOLIQI"
Mob: 0682000767 | Email: info@ernestkoliqi.com

Stafi

M. Jean-Pierre Le Goff
President nderi
Paris, Francë
 

Administrata

Administrata e shkollës është në funksion në procesit mësimor. Puna e saj synon garantimin e cilësisë e rigorozitetit si dhe kushteve më të mira të mësimit.

Dr. Ermal Hasimja
Administrator

  Shkollimi:
 • London School of Economics (Londër): vizitë studimore post-doktorale.
 • Universiteti Paris VIII (doktoraturë në shkenca politike si dhe më herët Master dhe Bachelor).
 • Universiteti i Tiranës, dega e gazetarisë.

  Përvoja profesionale:
 • Aktualisht pedagog dhe Drejtor i Marrëdhënieve Publike në University of New York in Tirana.
 • 2007-2010: Pedagog dhe zv/rektor në Universitetin Europian të Tiranës.
 • 2006-2007: Shef i Departamentit të Shkencave Politike në Universitetin e Tiranës.
 • 2005-2006: Këshilltar i Kryeministrit për Marrëdhëniet Publike.
 • 2005: Konsulent i PNUD-it për Pushtetin Vendor në Prishtinë.
 • 2002-2005: Drejtor i Programit të Administratës Publike në Fondacionin Soros në Prishtinë.
 • 1999-2002: Drejtor i Radio Plus-it në Prishtinë.
 • 2001-2002: Pedagog i shkencave politike në Universitetin e Prishtinës.
 • 1998-1999: Asistent-producent në Radio France Internationale në Paris.
 • 1995-1997: Gazetar në media të ndryshme në Tiranë.

 

Mirela Berisha
Drejtore

  Shkollimi:
 • 2010 Master i nivelit te dytë ( MND) në Fakultetin Ekonomik, Univeristeti Europian i Tiranës, profili:  Administrim  dhe Politika Publike.
 • Diplomuar në vitin 1995  në Univeristetin e Tiranës, Fakulteti i Shkencave të Natyrës, profili fizikë.

  Përvoja profesionale:
 • 2008 – 2012 Ka drejtuar shkollën "Qemal Stafa " , i cili në këta katër vjet ka fituar 3 prizma të argjentë dhe në vitin 2011 fitoi dhe prizmin e artë për rezultate të larta në provimet e Maturës Shtetërore.
  Bashkëpunëtore e ISP, sot IZHA në disa projekte. Ka shkallën e dytë të kualifikimit si mësuese.
 • 2006- 2008 Ka qënë drejtuese në shkollën 9-vjecare
  "7 Marsi " Tiranë.
 • 1999-2006 Ka punuar si mësuese fizike në shkollën "Lasgush Poradeci " Tiranë.
 • 1995-1999 Ka punuar si mësuese e lëndës së fizikës në disa shkolla të Tiranës, 9-vjecare dhe të mesme.

 

 

Anisa Greva
Sekretare

  Shkollimi:
 • Master i nivelit te dyte (MND) ne Fakultetin Ekonomik, Universiteti Europian i Tiranes. Dega Biznes Marketing
 • Diplomuar ne vitin 2011 ne Universitetin Europian te Tiranes. Fakulteti i Shkencave Sociale. Dega Marrdhenie me Publikun.

 

Arben Demneri
Administrator i mirëmbajtjes

Diplomohet në vitin 1987 në Universitetin e Tiranës, dega Inxhinjeri Mekanike.

Eksperiencë shumëvjeçare në prodhim, drejtim dhe zyra projektimi si inxhinjer mekanik.

 

Stafi pedagogjik

Stafi pedagogjik i shkollës përbëhet nga mësues shqiptarë dhe të huaj (anglezë, amerikanë dhe francezë).

Të gjithë mësuesit, qoftë shqiptarë apo të huaj kanë përvojë në mësimdhënie dhe kanë dëshmuar përgatitje profesionale maksimale në angazhimet e mëparshme. Mësuesit shqiptarë janë përzgjedhur nga gjimnazet më të mira shqiptare.

Një pjesë e tyre janë shkolluar në universitete perëndimore. Metoda e tyre e mësimdhënies bazohet në filozofinë e shkollës "Ernset Koliqi". Mësuesit e huaj janë të kualifikuar në nivel ndërkombëtar për lëndën që japin.

 

Cikli i ulët | 9-vjeçare

Elona Xhemali
Mësuese
cikli i ulët

  Shkollimi:
 • Diplomuar në Universitetin "Luigj Gurakuqi" Shkodër 1990-1993

  Përvoja profesionale:
  Me një përvojë 20 vjecare në arsim ka punuar:
 • 1998-2013 Shkolla 9 vjecare jopublike anglo-shqiptare "Fenix" Tiranë - Mësuese e ciklit fillor dhe e gjuhës angleze.
  Koordinatore në këtë cikël që nga viti 2006.
  Koordinatore e aktiviteteve te shkollës.
 • 1996-1998 Shkolla 9 vjecare "Pjetër Budi" Tiranë - Mësuese e ciklit fillor
 • 1993-1996 Shkolla 9 vjecare "Edith Durham" Tiranë - Mësuese e ciklit fillor
 

Violeta Lleshaj
Mësuese
cikli i ulët

  Përvoja profesionale:
 • 2006-2013 Mësuese e Ciklit të Ulët dhe e Gjuhës Gjermane në shkollën SOS "Hermann Gmeiner" Tiranë
 • 2013- Vazhdoj Master profesional në degën "Gjuhë-Letërsi" në Universitetin e Tranës
 • 2006- Universiteti i Tiranës mbrojtur me dëshmi Gjuhën gjermane
 • 2003-2006 Financiere në Ambasadën shqiptare në Berlin
 • 2002-2003 Mësuese e Ciklit të Ulët në SOS "Hermann Gmeiner" Tiranë
 • 1994-1995 Mësuese e Ciklit të Ulët në Vorë
 • 1989-1993 Mësuese e Ciklit të Ulët në Mirditë
 • 1986-1989 Instituti "Luigj Gurakuqi" Shkodër Dega "Cikli i Ulët"
 • 1982-1986 Shkolla e Mesme Pedagogjike "Shejnaze Juka" Shkodër
 

Igda Babameto
Mësuese
cikli i ulët

  Shkollimi:
 • Diplomuar në Universitetin "Luigj Gurakuqi" Shkodër 1991-1994

  Përvoja profesionale:
  Me një përvojë 19 vjecare në arsim ka punuar:
 • Janar 2003-Qershor 2013 Shkolla 9 vjecare jopublike SOS "Hermann Gmeiner" Tiranë, Mësuese e ciklit fillor
 • Shtator 1994-Janar 2003 Shkolla 9 vjecare "Gjon Buzuku" Tiranë, Mësuese e ciklit fillor
 

Eda Tushaj
Mësuese
Lënda: Histori/Gjeografi

Ka një eksperiencë të gjatë pune në gjimnazin "INKUS" si dhe eksperienca të shumta në trajnime apo seminare.

 

Limonera Bozha
Mësuese
Lënda: Informatikë / Ekonomi

  Shkollimi:
 • Master Shkencor ne Sisteme Informacioni.

 

Inva Koçiaj
Mësuese e fizikës
cikli i ulët (klasa VI-IX)

E lindur dhe rritur në Durrës. Në vitin 2008 ka përfunduar studimet "Bachelor" në Fizikë dhe në vitin 2010 përfundon studimet "Master Shkencor" në Fizikë në Fakultetin e Shkencave të Natyrës, Universiteti i Tiranës.
Që nga tetori i vitit 2010 është pedagoge e jashtme në Fakultetin e Shkencave të Natyrës dhe ka patur eksperienca të tjera në mësimdhënie në institucione të tjera të arsimit të lartë publik dhe privat.
Ka marrë pjesë në disa konferenca dhe aktivitete shkencore brenda dhe jashtë vendit dhe është bashkëautore në tre botime shkencore. Aktualisht është në proces të studimeve të Doktoraturës pranë Departamentit te Fizikës, Fakultetit të Shkencave të Natyrës të Universitetit të Tiranës.

 

Merita Koxhaj
Mësuese
cikli i ulët

Merita i është dedikuar mësimdhënies me nisjen e studimeve në Shkollën e Mesme Pedagogjike. Në vitin 1996 është diplomuar si mësuese e ciklit të ulët në Universitetin "Aleksandër Xhuvani" në Elbasan. Më pas ka përfunduar studimet në Universitetin e Tiranës, në Fakultetin e Shkencave Sociale, pranë Departamentit të Pedagogjisë dhe Psikologjisë në nivelin Master i Nivelit të Parë, në Degën "Drejtim dhe Administrim në Arsim" dhe së fundi thellon studimet e saj në Mastër të Shkencave në Universitetin "Aleksandër Moisiu" Durrës, pranë Fakultetit të Edukimit në degën "Drejtim dhe Supervizim i Institucioneve Arsimore".

Në vitet e para të punës ka dhënë mësim në ciklin e ulët në shkollat publike të Tiranës; "Naim Frashëri" dhe "Qazim Turdiu". Nga viti 2001 – 2011 ka punuar si mësuese e ciklit të ulët në Kolegjin Turk "Turgut Özal" në Tiranë dhe së fundi në shkollën jopublike "Nobel".

Gjatë përvojës 17 vjeçare në arsim, ka marrë pjesë në projekte dhe kualifikime të vazhdueshme për të forcuar kapacitetin dhe njohuritë në fushën e mësimdhënies. Është çertifikuar nga CDE (Qëndra Për Arsim Demokratik) me titullin "TRAJNER" mbi "Mësimdhënien dhe të nxënët ndërveprues sipas metodave për zhvillimin e të menduarit kritik". Në punën e saj ka qënë mjaft frytdhënëse futja e risive dhe përqasjeve të reja si dhe hartimi i politikave dhe praktikave efektive në arsim.

 

Ana Xhyxhe
Mësuese
Cikli i ulët

  Përvoja profesionale:
 • Shkolla austriake "Hermann Gmeiner" SOS dhe shkolla të tjera.

 

Jurilda Shimi
Mësuese
Lënda: Frengjisht

  Shkollimi:
 • Master 2 në Lyon, Francë.
  Përvoja profesionale:
 • Shkolla "Sabahudin Gabrani", Tiranë.

 

Xhiljola Zeka
Mësuese
Lënda: Muzikë

 

Elida Muskaj
Mësuese
Lënda: Gjuhë shqipe

 

Pranvera Kokonozi
Mësuese e matematikës
cikli i ulët (klasa VI-IX)

  Shkollimi:
 • 1984- ka mbaruar shkollën e Mesme të përgjithëshme "Sami Frashëri" Tiranë
 • 1988- ka mbaruar studimet e larta në Fakultetin e Shkencave të Natyrës Dega Matematikë

  Përvoja profesionale:
 • 1996-2013 ka punuar si mësuese e matematikës në shkollën 9 Vjecare SOS "Hermann Gmeiner" Tiranë dhe drejtuese e departamentit te shkencave natyrore per 3 vjet
 • 1989-1996 ka punuar si mësuese e matematikes se shkollës së mesme, në shkolla të ndyshme
 

Klodiana Jaupaj
Mësuese
Lënda: Biologji/Kimi

  Përvoja profesionale:
 • Shkolla "Fenix".

 

Julinda Mano
Mësuese
Lënda: Anglisht

  Shkollimi:
 • 2009-2011 Master Shkencash në Përkthim dhe Interpretim konference
 • 2008-2009 Master Professional në mësimdhënien e Anglishtja si Gjuhë e Dytë (ESL)
 • 2005-2008 Diplomuar në Studimet Anglese dhe Amerikane, Universiteti i Tiranës

  Përvoja profesionale:
 • Shtator 2011-aktualisht Pedagoge e gjuhës angleze, Universiteti Bujqësor, Fakulteti Veterinerisë, Departamenti i Gjuhëve të Huaja
 • Tetor 201-aktualisht Mësuese e Anglishtes, Akademi Angleze (Qendër e Gjuhëve të Huaja)
 • Janar 2011-Qershor 2012 Mësuese e Anglishtes, Qendër e Gjuhëve të Huaja "EDISIN"

 

 

 

Gjimnazi

Klea Mineu
Mësuese
Lënda: Fizikë

  Përvoja profesionale:
 • Mësuese e fizikës në gjimnazin "Qemal Stafa"
 • nën-drejtoreshë në gjimnazin "Besnik Sykja"

 

Anila Beshaj
Mësuese
Lënda: Histori

  Përvoja profesionale:
 • Mësuese e historisë dhe shefe e departamentit të histori-gjeografisë në kolegjet turke.

 

Elissa Thorne
Mësuese
Lënda: Anglisht

Elissa grew up in Mercersburg, Pennsylvania, surrounded by the world of education as a faculty child and alumna of Mercersburg Academy. She developed her love of languages during her studies of Latin and Ancient Greek at Kalamazoo College in Michigan. During university, Elissa had the opportunity to study in Rome, attend an archeological field school in Butrint, and complete a Latin teaching internship. In 2011 she graduated "magna cum laude" with a Bachelor of Arts degree in both Classics and Art History, and in autumn of the same year she moved to Tirana and began her career as an English teacher.
In her free time Elissa enjoys practicing her photography skills, traveling, learning Albanian, and spending time with her two cats and dog.

 

Christopher Villavicencio
Mësues
Lënda: Anglisht

Christopher was born, raised, and educated in sunny coastal California. After completing an Associate’s Degree in Liberal Studies from Santa Barbara City College, he traveled to Addis Ababa, Ethiopia, where he lived and worked and as English teacher for six months. His time there planted the seed of teaching and living abroad that continues to be a source of inspiration to this day. After returning to California from Ethiopia, he completed his Bachelor’s Degree in Studies of World Religions with a minor in Anthropology, from the University of California, Santa Barbara. Since graduating, he has worked as an English teacher in the United States, Mexico, and Chile. Whenever time allows, Christopher enjoys playing guitar, rock climbing, learning languages, reading, socializing, and bicycling.

 

Victoria Zurakowski
Mësuese
Lënda: Anglisht

Victoria, more commonly known as Vicky, was born in the UK, but grew up and studied in New Zealand. After completing high school, she went on to study at Otago University, where she completed a BA degree in English, history and politics. She had planned on furthering her education and studying to become a foreign correspondent, but after taking a year out and teaching English in a private Chinese high school she found her passion for teaching. Her job has taken her to many interesting places including South Korea, Poland, Greece and now Albania.

Over the years she has furthered her education in English teaching and holds both a TESOL and DELTA diploma. Currently she is working towards a business English teaching diploma and hopes to return back to university to pursue her masters in TESOL and linguistics. Her interests include traveling, cooking, meeting new people, writing, swimming and working out at the gym. She looks forward to the new challenges and experiences and meeting new people whilst working in Tirana.

 

Ermioni Dervishi
Mësuese
Lënda: Matematikë

  Shkollimi:
 • 1972-1976: Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Shkencave të Natyrës, dega Matematikë

 • Përvoja profesionale:
 • 1997-2012: Mësuese matematike në gjimnazin "Ismail Qemali" - Tiranë
 • 1994-1997: Mësuese matematike në gjimnazin "Ramiz Aranitasi" - Çorovodë, Skrapar
 • 1992-1994: Përgjegjëse e seksionit të arsimit të rrethit Skrapar
 • 1988-1992: Zv/drejtore në gjimnazin "Ramiz Aranitasi" - Çorovodë, Skrapar
 • 1976-1988: Mësuese matematike në gjimnazin "Ramiz Aranitasi" - Çorovodë, Skrapar

 

Xhuvani Ceroni
Mësues
Lënda: Matematikë

 • Mësues matematike prej më shumë se 10 vite në shkolla të ndryshme.

 

Lindita Treska
Mësuese
Lënda: Gjeografi, Histori

Diplomohet në vitin 1987 në Universitetin e Shkodrës "Luigj Gurakuqi" për Histori dhe Gjeografi me rezultate shumë të larta. Ka kaluar me sukses kualifikimin 10 vjeçar. Në vitin 2002 ka kryer kursin e plotë 4-mujor në fushën e "Asistencës Sociale", organizuar nga Ambasada Italiane në Tirane, në bashkëpunim me Kolegjin amerikan "Harry Fulz". Në vitin 2003 ka kryer me sukses kursin e trajnimit "Të flasim me adoleshentët", organizuar nga Qendra e Trajnimit Multidisiplinar për problemet e keqtrajtimit të fëmijëve. Është e trajnuar në fusha specifike që lidhen me arsimin dhe edukimin të organizuara nga Fondacioni Soros dhe organizata të tjera të huaja, të specializuara në këto fusha. Në vitin 2005 e përzgjedhur nga DAR Tiranë, përfundon me rezultate maksimale kursin 1 mujor të kualifikimit "Drejtimi dhe administrimi i shkollës", organizuar nga MASH dhe Qendra e Kualifikimit dhe Trajnimit Tiranë.

 

Eriola Agalliu
Mësuese
Lënda: Letërsi

Diplomuar në Fakultetin Histori-Filologji, dega Letërsi, UT. Ka përfunduar Masterin e Nivelit të Dytë për Kritikë Letrare, pranë këtij fakulteti. Për vite me rradhë ka punuar në gjimnazin "Ismail Qemali" Tiranë. Aktualisht vijon doktoraturën për Kritikë Letrare pranë Qendrës së Studimeve Albanologjike në Tiranë.

 

Dikensa Topi
Mësuese
Lënda: Logjikë/Filozofi

  Shkollimi:
 • Master Erasmus Mundus (Belgjike, France, Luksemburg).
 • Master Shkencor ne Teori Politike (UT).

 

Mimoza Verzivolli
Mësuese
Lënda: Letërsi

  Shkollimi:
 • 1980: Shkolla e mesme e përgjithshme "Qemal Stafa", Tiranë
 • 1984: Diplomuar në Universitetin e Tiranës, Fakulteti Histori – Filologji, dega Gjuhë-Letërsi
 • 1986: Dëshmi për njohjen e Gjuhës angleze nga Fakulteti i Gjuhëve të huaja, Tiranë

  Përvoja profesionale:
 • 2006 – 2012: Zv.drejtore në shkollën e mesme "P.N.Luarasi", Tiranë
 • 2006- 2008: Mësuese e Letërsisë pranë shkollës jopublike "Celësi magjik" Tiranë (part time)
 • 2003 - 2006: Mësuese e Letërsisë pranë shkollës jopublike "Drita e diturisë" (part time)
 • 1996 – 1997: Mësuese e Gjuhës shqipe për të huajt pranë Korpusit të Paqes (Peace Corp), Tiranë (part time)
 • 1994 – 2006: Mësuese e Letërsisë pranë shkollës "P.N.Luarasi", Tiranë
 • 1992 - 1993: Mësuese e Letërsisë pranë shkollës "Qemal Stafa", Tiranë (me emrim provizor) si dhe pranë shkollës "Sami Frashëri", Tiranë (me emrim provizor)
 • 1991 - 1992: Redaktore – gazetare në gazetën e përjavshme "Atdheu"
 • 1989- 1991: Korrektore e Gjuhës angleze pranë shtypshkronjës "Mihal Duri", Tiranë
 • 1986 - 1989: Redaktore letrare pranë shtypshkronjës "8 Nëntori", Tiranë
 • 1985 -1986: Redaktore në shtypshkronjën "Shtypshkronja e Re", Tiranë
 • Certifikuar nga Peace Corp për mësimdhënien e Gjuhës shqipe për të huajt; Projekti "Facing History and training teachers";"Qendra multidisiplinare për mbrojtjen e fëmijëve të dhunuar" etj
 • Zotëruese e shkallës së parë të kualifikimit për mësimdhënien në lëndën e Gjuhës dhe Letërsisë
 • Pjesëmarrëse në grupet e hartimit dhe vlerësimit e testeve të Gjuhës shqipe dhe Letërsisë;
 • Vlerësuese e kurrikulës së re të shkollës së mesme në lëndën e Letërsisë;
 • Përzgjedhëse e tezës përfundimtare (PTP);
 • Antare e KOPOTED-it në rikorigjimin e testeve të MSH;
 • Antare (nje nga tetë antarë) të Komitetit të Maturës Shtetërore, pranë MASH;
 • Pjesëmarrëse në grupin për hartimin e Standardeve të mësuesit të shkollës së mesme, prane IKT, Tiranë;
 • Hartuese e tezës së kualifikimit të mësuesve të Letërsisë së shkollave të mesme (bashkëpunëtore e AVA);
 • Vlerësuese e testeve të mësuesve të shkollës së mesme; Vlerësuese e moduleve të mësimdhenies (bashkëpunëtore e IZHA)

 

Hike Kurti
Mësuese
Lënda: Biologji

Është diplomuar në Fakultetin e Shkencave të Natyrës në Universitetin e Tiranës. Gjatë viteve të fundit ka punuar si mësuese kimie e biologjie në gjimnazin "Janaq Kilica" gjimnazin privat "Dertliu"në Fier. Nxënësit e saj kanë arritur rezultate të shumta dhe vende të para në konkurset dhe olimpiadat kombëtare. Njeh gjuhët anglisht, frëngjisht dhe italisht.

 

Mimoza Zeneli
Mësuese
Lënda: Frengjisht

  Shkollimi:
 • 2013 - Master shkencor: Administrim publik, Fakulteti "Aleksandër Xhuvani", Durrës
 • 1995 - 2000 Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, dega Frengjisht

  Përvoja profesionale:
 • Mësuese e gjuhës frënge në qendrën "Aleanca Franceze", Tiranë
 • Mësuese e gjuhës frënge në shkollën "Vëllezërit Kajtazi", Tiranë
 • Mësuese e gjuhës frënge në shkollën "Mehmet Ali Vrioni", Berat

 

Ana Togu
Mësuese
Lënda: Qytetari/Sociologji

  Shkollimi:
 • Master Shkencor në sociologji, UT

 

Etleva Bimi
Mësuese e kimisë

Etleva Bimi (Buzi) ka studiuar në shkollën e mesme "Gjergj Kastrioti" , Durrës , në vitet 1977-1981. Ka diplomën e Fakultetit të Shkencave të Natyrës; Dega Biologji- Kimi/ specialiteti Kimi.

Ka një përvojë pune disavjeçare si mësuese në shkolla 9-vjeçare e të mesme në Tiranë. Duke nisur nga viti 1997 e në vazhdim ka qenë mësuese në shkollën e mesme "Petro Nini Luarasi", Tiranë, në specialitetin Kimi.

Është trajnuar e diplomuar për metodat e mësimdhënies në kurse kualifikimi, organizuar në Shqipëri nga organizma të huaja në kuadrin e reformave arsimore. Ka fituar diplomë të gjuhës angleze nga Lincoln Centre, niveli i avancuar, si dhe ka kryer kurse kualifikimi në përdorimin e kompjuterit në programet WORD e EXCEL.

Është bashkautore në tekstin shkollor në ndihmë të mësuesit , "Kimia 10"

Eshtë bashkëpunëtore e AVA dhe IKT që nga viti 2005 e në vazhdim, në grupet e hartimit te tezës së Maturës Shtetërore , si dhe korrigjuese e testeve të Maturës Shtetërore, për lëndën e kimisë.

 

Gerta Toptani
Mësuese
Lënda: Arte / Edukim figurativ

 

Gafrina Botka Dishnica
Mësuese e matematikës

1981-2013 Mësuese e matematikës, Gjimnazi "Qemal Stafa", Tiranë.

 

Gjergji Kokushta
Mësues / Administrator TI
Lënda: Informatikë

Diplomuar në vitin 2010 në Universitetin e Tiranës, në Fakultetin e Gjeologjisë dhe Minierave, në specialitetin markshajder. Interesi mbi teknologjinë, elektronikën dhe kompjuterat ka nisur që në adoleshencë, i cili e ka shtyrë më tej dhe ketë një eksperiencë disavjeçare në fushën e TI-së, dizajnit grafik dhe ueb. Diplomë si dizenjues uebi, Thomson Education Direct, 2004.

Ka punuar si administrator TI pranë Universitetit Europian të Tiranës, në disa projekte të USAID, etj.
2002-2003 Instruktor për njohuritë bazë të kompjuterit, projekt i qendrës së kurseve "Bill Gates" me nxënësit e shkollave 8-vjecare.

 

Arvisa Aliaj
Mësuese
Lënda: Fiskulturë

Diplomuar më 2006, në Akademinë e Edukimit Fizik dhe Sporteve, Altetikë. Në 2007 Trajnimin Bazë Policor, ICITAP-Akademia E Policisë "Arben Zylyftari" si dhe dhe trajnimesh të shumta. 1995 fillova aktivitetin fizik në disiplinën e hedhjes së cekicit pranë Sport- klub "Dinamo":

 • 1998-2002: Rekordmene e para të rejave.
 • 1999-2003: Kampione e të rejave.
 • 1996-2006: Rekordmene e të rejave.
 • 2000: Kualifikohet për kampionatin Botëror të të rinjve në Kili.
 • 2000: Pjesëmarrëse në kampin Olimpik të të rinjve në Australi.
 • 2001: Medalje e argjendë në kampionatin Ballkanik të të rinjve në Turqi.
 • 2001: Shpallet një ndër dhjetë atletët më të mirë të vitit.
 • 2001: Kualifikohet për në lojrat Franko-fone në Kanada.
 • 2002: Shpallet sportistja më e mirë në kampionatin kombëtar.
 • 2002: Kualifikohet për kampionatin Botëror të të rinjve në Xhamajka.
 • 2001-2003: Renditet e katërta në lojrat Ballkanike të të rriturve.
 • 2003-2005: Kampione e të rriturve.
 • 2003-2005: Renditet e katerta në Europe. ( seria B )
 • 2005: Pjesëmarrëse në Universadë në Turqi.
 • 2007: Pjesëmarrëse në Universadë në Tailandë.

 

Shpresa Bejo
Mësuese
Lënda: Teknologji / Vizatim teknik

Mësuese e vizatimit teknik dhe teknologjisë në gjimnazin "Qemal Stafa" prej 20 vitesh.

 

Jorida Cane
Mësuese / Psikologe
Lënda: Psikologji

2003-2007 Diplomuar në Universitetin e Tiranës, Fakulteti i Shkencave Sociale, Dega Punë Sociale. Maj - Shtator 2007, ka kryer trajnimin "Shprehitë profesionale në shëndetin mendor" organizuar nga Qendra Kombëtare për Zhvillimin e Shëndetit Mendor. Prej 2008, punon si punonjëse sociale me fëmijë me prapambetje mendore dhe fëmijë me çrregullime të spektrit të autizmit.

 
Shperndaje këtë faqe

©2011 - 2014 | Shkolla Franko-Shqiptare "Ernest Koliqi"
Të gjithë materialet e botuara janë pronë e Shkollës Franko-Shqiptare "Ernest Koliqi. Botimi i plotë apo i pjessshëm mund të bëhet vetëm me leje me shkrim nga shkolla.

Dizajn: KOKUSHTA Webdesign