Mirësevini | 9-vjeçare | Gjimnazi | Kontakt
Shkolla 12 vjeçare franko-shqiptare
"ERNEST KOLIQI"
Mob: 0682000767 | Email: info@ernestkoliqi.com

Kontakt

Rruga Dardania, Nr. 25
Katund i Ri, Komuna Kashar
Tiranë, Shqipëri

Shkolla "Ernest Koliqi" ndodhet në dalje të Tiranës në rrugën dytësore që lidh Tiranën me Vorën, rreth 800 metra përtej QTU-së, por në kahun e kundërt.

 

Sekretaria:
Anisa Greva
Cel: 0682000767
Email: agreva@ernestkoliqi.com; info@ernestkoliqi.com

Shperndaje këtë faqe

*Rregullorja për mbrojtjen e të dhënave personale

 

©2011 - 2018 | Shkolla Franko-Shqiptare "Ernest Koliqi"
Të gjithë materialet e botuara janë pronë e Shkollës Franko-Shqiptare "Ernest Koliqi. Botimi i plotë apo i pjessshëm mund të bëhet vetëm me leje me shkrim nga shkolla.

Dizajn: KOKUSHTA Webdesign

Faqja jonë përdor Cookies që të funksionojë dhe të shërbejë më mirë. Për më shumë informacion, lexoni Rregulloren për mbrojtjen e të dhënave personale.