Mirësevini | 9-vjeçare | Gjimnazi | Kontakt
Shkolla 12 vjeçare franko-shqiptare
"ERNEST KOLIQI"
Mob: 0682000767 | Email: info@ernestkoliqi.com

Konkursi i bursave për Klasën e 10-të, 2019-2020 - Shkolla "Ernest Koliqi"

Aplikoni tani!

Emri i plotë

Atësia

Një numër kontakti
(celular ose fiks, i juaji ose i prindërve)

Adresa e e-mailit (i juaji ose i prindërve)

Shkolla 9-vjeçare (vetëm emrin dhe pa thonjëza " ")

Mesatarja e deritanishme

Rezultatet më të mira i keni në lëndët...

  apo ?

Si e keni njohur gjimnazin “Ernest Koliqi” (burimi kryesor i informacionit)

Nëse nuk regjistroheni tek “Ernest Koliqi” në cilën shkollë do të shkonit?


Jam qenie njerëzore

 

Shperndaje këtë faqe

*Rregullorja për mbrojtjen e të dhënave personale

 

©2011 - 2019 | Shkolla Franko-Shqiptare "Ernest Koliqi"
Të gjithë materialet e botuara janë pronë e Shkollës Franko-Shqiptare "Ernest Koliqi. Botimi i plotë apo i pjessshëm mund të bëhet vetëm me leje me shkrim nga shkolla.

Dizajn: KOKUSHTA Webdesign

Faqja jonë përdor Cookies që të funksionojë dhe të shërbejë më mirë. Për më shumë informacion, lexoni Rregulloren për mbrojtjen e të dhënave personale.