Histori Suksesi

ernest1

Patricia Cani

Université Paris Sud
“Ernest Koliqi” më mësoi të jem e motivuar, sistematike dhe produktive nën presionin e vazhdueshëm me qëllimin e vetëm: ekselencën.

Lexo më shumë »
ernest1

Sara Qirko

Universiteti Epoka, Dega Inxhinieri Kompjuterike
Nëse mendoni se “Ernest Koliqi” është një shkollë e fortë keni të drejtë. E megjithatë, zgjedhja e këtij gjimnazi ka qenë një nga zgjedhjet më të mira që kam bërë deri më sot.

Lexo më shumë »