Mirësevini | 9-vjeçare | Gjimnazi | Kontakt
Shkolla 12 vjeçare franko-shqiptare
"ERNEST KOLIQI"
Mob: 0682000767 | Email: info@ernestkoliqi.com

Biblioteka

Oraret:

E hënë - e premte:08:00 – 14:30

Biblioteka ka në fondin e saj, në shqip, anglisht dhe frëngjisht:

  1. Tekstet shkollore shqip dhe të huaja në funksion të lëndëve që zhvillohen në shkollë.
  2. Tekste mbështetëse në funksion të plotësimit të njohurive të lëndës me materiale shtesë.
  3. Tekste shkencore nga fusha të ndryshme.
  4. Tekste letrare.

Shkolla siguron akses të drejtpërdrejtë dhe falas në miliona tekste eletronike në anglisht në libraritë online ku është abonuar. Emri i përdoruesit dhe fjalëkalimi jepen nga përgjegjësja e bibliotekës.

Përgjegjësja e bibliotekës është në shërbim të nxënësve për gjetjen e teksteve, për ndihmën në identifikimin e teksteve të përshtatshme, si dhe për përdorimin e librarive online.

Shperndaje këtë faqe

*Rregullorja për mbrojtjen e të dhënave personale

 

©2011 - 2019 | Shkolla Franko-Shqiptare "Ernest Koliqi"
Të gjithë materialet e botuara janë pronë e Shkollës Franko-Shqiptare "Ernest Koliqi. Botimi i plotë apo i pjessshëm mund të bëhet vetëm me leje me shkrim nga shkolla.

Dizajn: KOKUSHTA Webdesign

Faqja jonë përdor Cookies që të funksionojë dhe të shërbejë më mirë. Për më shumë informacion, lexoni Rregulloren për mbrojtjen e të dhënave personale.