Faqja kryesore | Sitemap | Kontakt
Shkolla Franko-Shqiptare
ERNEST KOLIQI
Mob: 0682000767 | Email: info@ernestkoliqi.com

Aktivitete / Projekte

Një shkollë serioze duhet të ofrojë edhe mundësi argëtimi. "Ernest Koliqi" organizon aktivitete të shumta për nxënësit: kampionatet e futbollit, notit, vollejbollit e basketbollit për meshkuj e femra, konkurimet në teatër, poezi e pikturë, etj. Nxënësit që tërhiqen nga natyra mund të marrin pjesë në kampingun tonë buzë detit, ose fundjavat në zonat malore. Por mos harroni, “Ernest Koliqi” është një shkollë e vëmendshme ndaj mjedisit. Në cdo ekskursion, stafi dhe nxënësit pastrojnë edhe vendin që vizitohet. Gjithashtu shkolla është aktive në kujdesin ndaj atyre që kanë nevojë për ndihmë: të moshuarit, të varfërit, fëmijët e sëmurë, etj.
Aktivitetetet e planifikuara jashtëshkollore përshtaten me moshën e nxënësve.

 

Fond bamirësie

Përmirësimi i kushteve spitalore në një nga spitalet e qytetit të Tiranës

Në kuadrin e Ditës Botërore Të Shëndetësisë, shkolla “Ernest Koliqi”, me mbështetjen e plotë e të përhershme të Drejtorisë së Shkollës, përmes Qeverisë së Nxënësve (përfaqësuar nga Presidenti i saj, nxënësi Irvi Çela), nën idenë e inicuar nga nxënësi Ralf Salihi, ka organizuar mbledhjen e një fondi bamirësie, me qëllim përmirësimin e kushteve spitalore në një nga spitalet e qytetit të Tiranës.

 

Lexo më shumë

 

 

Shkolla Ernest Koliqi në një Fundjave Ndryshe

 

Eskursion në Dardhë

11-13 Janar, 2013

 

Eskursion në Theth

12-14 Tetor, 2012

Kamping me çadra, Livadhë, Himarë

13-14 Maj, 2012

Aktivite sportive. Ndeshje midis shkollave

Mars, 2012

 

Aktiviteti mbi mbrojtjen e mjedisit "Mbledhja dhe Riciklimi i plastikës"

12 Mars, 2012

Vizitë në Shpellën e Pëllumbasit

1 Tetor, 2011

Shperndaje këtë faqe

*Rregullorja për mbrojtjen e të dhënave personale

 

©2011 - 2018 | Shkolla Franko-Shqiptare "Ernest Koliqi"
Të gjithë materialet e botuara janë pronë e Shkollës Franko-Shqiptare "Ernest Koliqi. Botimi i plotë apo i pjessshëm mund të bëhet vetëm me leje me shkrim nga shkolla.

Dizajn: KOKUSHTA Webdesign

Faqja jonë përdor Cookies që të funksionojë dhe të shërbejë më mirë. Për më shumë informacion, lexoni Rregulloren për mbrojtjen e të dhënave personale.